Maand van het gebit - D.A.P NOORD WEST FRIESLAND
1345
post-template-default,single,single-post,postid-1345,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Maand van het gebit

Februari de Maand van de Gebitscontrole voor uw hond en kat

 

4 op de 5 honden en katten, ouder dan 3 jaar hebben gebitsproblemen. Dit wordt met name veroorzaakt door tandplak en tandsteen. Naarmate honden en katten ouder worden groeit ook de kans op het ontstaan van tandvleesproblemen. Verwaarloosde gebitsproblemen kunnen ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid van hond en kat, variërend van slechte adem tot verlies van tanden of zelfs ontstekingen in belangrijke organen.

 

Wij, dierenartsenpraktijk Noord-West Friesland, organiseren in het kader van de Maand van de gebitscontrole gedurende de gehele maand februari gratis gebitscontroles voor hond en kat. Tijdens de controle zal een assistente aangeven of uw hond en/of kat een behandeling nodig heeft, bijvoorbeeld voor het verwijderen van tandplak en tandsteen. Als er een behandeling nodig is, wordt er geen consult gerekend. (t.w.v.€ 36,50)

 

Nadat u op controle bent geweest krijgt u nog een tasje mee met poetsinstructies en een leuke attentie voor uw hond en/of kat.

 

U kunt bij ons terecht op afspraak van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.45 uur.

 

Voor het maken van een afspraak, kunt u tijdens openingstijden bellen naar 0517-392100.

Geen reactie's

Geef een reactie