Afscheid Thom Oostenbrug - D.A.P NOORD WEST FRIESLAND
1349
post-template-default,single,single-post,postid-1349,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Afscheid Thom Oostenbrug

Wij betreuren het u te moeten melden dat onze zeer gewaardeerde collega Thom Oostenbrug ons gaat verlaten per 01-02-2020. Hij gaat naar het zuiden van het land vanwege een mooie kans daar en voor zijn relatie. Wij vinden het ontzettend jammer hem als collega en als dierenarts te moeten missen maar gunnen hem deze belangrijke stap voor zijn toekomst.

 

 

‘Beste cliënten,

Na bijna 2 jaar bij DAP Noord-West Friesland te hebben gewerkt, heb ik besloten om te gaan werken bij een praktijk elders in het land. Deze keuze is een combinatie van sociale aard en, omdat ik mij daar volledig bezig kan houden met het werken met vee.  Ik heb met veel plezier met u en uw dieren gewerkt en heb daar ook veel van geleerd. Heel hartelijk dank voor uw vertrouwen en voor de mooie tijd. Wie weet tot ziens!

Hartelijke groeten,

Thom Oostenbrug’

 

Geen reactie's

Geef een reactie