De maand van de oudere kat - D.A.P NOORD WEST FRIESLAND
1702
post-template-default,single,single-post,postid-1702,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

De maand van de oudere kat

Geachte klant,

 De hele maand oktober doet onze praktijk mee aan de nationale “Maand van de Oudere Kat”. Is uw kat 7 jaar of ouder? Dan willen wij u daarom graag uitnodigen voor een gezondheidscontrole.

Katten van 7 jaar of ouder hebben een grote kans op ouderdomsklachten. Zo hebben maar liefst 2 op de 3 oudere katten last van pijn als gevolg van artrose. En heeft 1 op de 3 katten chronische nierziekte. Daar merkt u als eigenaar in het begin meestal helemaal niets van. Want katten zijn heel goed in het verbergen van aandoeningen.

Het is daarom verstandig om katten van 7 jaar of ouder regelmatig door ons te laten onderzoeken. Zo kunnen we controleren of uw kat geen pijn of ongemak heeft, of mogelijk andere zorg nodig heeft. Bij chronische aandoeningen is het belangrijk om deze op tijd te ontdekken. Zo kunnen we samen zorgen voor een zo lang mogelijk prettig leven van uw kat.

In oktober besteden we daarom extra aandacht aan de gezondheidscontrole van oudere katten. We controleren bijvoorbeeld het gewichten meten de bloeddruk. Ook bekijken we de oren, ogen en het gebit van uw kat.

Deze maand geven wij een korting op de gezondheidscontrole en betaalt u hiervoor slechts 20,- euro in plaats van 49,95 euro!
en op eventueel vervolg bloedonderzoek krijgt u 20% korting en 50% korting op een urineonderzoek.

Bel ons voor een afspraak bij een van onze assistentes op 0517-392100, dan zien we u en uw kat binnenkort graag in onze praktijk.

Tot binnenkort!

Met vriendelijke groet,

Uw Veterinaire Team

https://www.youtube.com/watch?v=GBnzNmdmCsk
Geen reactie's

Geef een reactie