Korting vlooien- en tekenbestrijdingsmiddel - D.A.P NOORD WEST FRIESLAND
1779
post-template-default,single,single-post,postid-1779,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Korting vlooien- en tekenbestrijdingsmiddel

Vlooien! – 10% korting op vlooien- en tekenbestrijdingsmiddel, in maart en april 2024 voor hond en kat.
Om gek van te worden, jeuk!
Jeuk komt in de meeste van de gevallen door vlooien.
Een volwassen vlo leeft ongeveer 2 tot 4 weken. In deze tijd legt de vlo wel 500 tot 1000 eitjes.
De vlooieneitjes vallen uit de vacht van uw hond of kat en komt in de omgeving van uw huisdier. Zo komen er overal eitjes. Uit de eitjes komen larven. Deze kunnen zich goed verstoppen in naden en kieren en ook in de vloerbedekking. Als deze larven volwassen is, wordt dit een vlooien pop.
Vlooienpoppen kunnen tot wel 8 maand overleven in hun cocon. Wanneer ze uit hun cocon komen moeten ze binnen 3-4 uur hun eerste bloedmaaltijd hebben. Door trillingen van bewegingen in de buurt weet de vlo wanneer hij het ideale moment te kiezen om uit zijn cocon kan komen.
Zo kun je dus besprongen worden door vlooien bij thuis komst na een vakantie. En dan begint de hele cyclus weer opnieuw.
Slechts 1 tot 10 % van de vlooienpopulatie zijn volwassen vlooien. De overige 90% bestaan uit eieren, larven en poppen! Dus die enkele vlooien op uw huisdier is maar het topje van de ijsberg.
Om van vlooien af te komen, wordt door de ESCCAP geadviseerd om het gehele jaar door vlooien preventief te gaan bestrijden.
In de maanden maart en april 2024 krijgt u op vlooien bestrijdingsmiddel 10% korting.
๐Ÿ• Voor de hond is dit een tablet, deze tablet werkt 12 weken lang tegen vlooien en teken!
๐ŸˆVoor de kat is dit een pipet, deze werkt 12 weken lang tegen vlooien en teken!
๐ŸˆVoor de kat is er nog een PLUS variant. Deze werkt naast vlooien en teken ook tegen spoelwormen, zweepwormen en haakwormen. Ook op deze PLUS variant krijgt u 10% korting in de maanden maart en april 2024.
Meer informatie en de voorwaarden kunt u verkrijgen bij onze assistentes.

 

Geen reactie's

Geef een reactie