' No show' - D.A.P NOORD WEST FRIESLAND
1619
post-template-default,single,single-post,postid-1619,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

‘ No show’

‘No show’ tarief

 

Zeer geachte klanten,

Zoals u wellicht gemerkt hebt is het momenteel weer erg druk. Wij doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te kunnen helpen. We zien echter helaas steeds vaker gebeuren dat mensen niet komen opdagen voor hun afspraak of ons net van te voren bellen om af te zeggen.

Hierdoor valt er ineens een gat in onze agenda waar we heel graag andere patiënten hadden geholpen maar wat we niet zo snel meer kunnen regelen.

Wij zien ons daarom genoodzaakt om een tarief te gaan rekenen voor mensen die niet komen opdagen of wanneer men minder dan 24 uur van te voren afzegt. Het tarief bedraagt 35,- incl. btw.

Wij hopen dat het aantal no-shows hierdoor drastisch afneemt en we bij afzeggingen genoeg tijd hebben om andere zieke dieren te kunnen helpen.

U kunt hierover lezen in onze algemene voorwaarden.

Wij zullen deze melding voortaan ook toevoegen aan de afspraakbevestiging die we u mailen.

 

Wij hopen op uw begrip en alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

 

Uw veterinaire team van DAP noord West Friesland

Geen reactie's

Geef een reactie