Ontwormen kan nu aanzienlijk goedkoper!! - D.A.P NOORD WEST FRIESLAND
1550
post-template-default,single,single-post,postid-1550,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Ontwormen honden katten Franeker

Ontwormen kan nu aanzienlijk goedkoper!!

Zeer geachte klant,

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat onze honden en katten regelmatig ontwormd worden. Niet alleen voor de gezondheid van de dieren maar ook voor onze eigen gezondheid. Wist u dat met name kleine kinderen een spoelwormbesmetting kunnen oplopen?  Dit door contact met ontlasting van uw huisdier in bv zandbak/tuin of via eitjes in de vacht. De larven reizen dan door het lichaam en kunnen schade aan ogen veroorzaken. Kinderen met aanleg voor astma krijgen vaker last van astma als zij in contact komen met eitjes van de spoelworm van honden en katten.

Om ervoor te zorgen dat we met zijn allen onze dieren regelmatig ontwormen willen wij het voor u betaalbaarder maken.

Wij gaan daarom over op een ander merk ontwormingstabletten voor hond en kat wat aanzienlijk in prijs scheelt. De werkzame stof blijft hetzelfde als ons oude merk. Ons oude merk bieden we tijdelijk aan voor dezelfde prijs als de Milbactor zolang de voorraad strekt.

Geen reactie's

Geef een reactie