Vacature gezelschapsdierenarts - D.A.P NOORD WEST FRIESLAND
1413
post-template-default,single,single-post,postid-1413,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Vacature gezelschapsdierenarts

Gezocht: Gezelschapsdierenarts!!

Wij zijn op zoek naar een gezelschapsdierenarts omdat een van onze collega’s minder gaat werken. Nu zoeken we de juiste aanvulling om de bezetting weer compleet te maken.

We zijn met 3 gezelschapsdierenartsen en 8 paraveterinairen, 5 rundveedierenartsen en een praktijkmanager.
We zijn een jong en enthousiast team! We werken volop samen en onze paraveterinairen zijn erg bekwaam. Ons streven is er als team voor te zorgen dat aan het eind van de dag alle patiënten en cliënten goed geholpen zijn. Verder is werkplezier en een goede sfeer voor ons heel belangrijk.

We beschikken over digitale röntgen, echo en uitgebreide bloedanalyseapparatuur. We staan absoluut open voor vernieuwing, ideeën en nog verdere uitbreiding van onze diensten. Je krijgt bij ons heel veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Door middel van nascholingen blijf je op de hoogte van de nieuwste inzichten en met collega’s kun je volop sparren over patiënten.

We zoeken een leuke, gezellige en enthousiaste collega voor 30-40 uur per week. Meedraaien in de gezelschapsdierendiensten is daarbij een pre. De ingangsdatum is uiterlijk 01-08-2020.
De mogelijkheid is er om op termijn de gezelschapsdierensectie te ‘runnen’ mocht dat binnen je ambitie en capaciteiten liggen. We hebben dus graag iemand met ervaring maar we moedigen ook zeker de pas afgestudeerden aan om te solliciteren!

Kom kennismaken !!

Contact gegevens:
R. Bronsema/F.Y. Kampen
roos@dapnwf.nl
0517-392100

www.dapnoordwestfriesland.nl

Dierenartsenpraktijk Noord–West Friesland
Te Franeker.

Geen reactie's

Geef een reactie