FAQ veel gestelde vragen - D.A.P NOORD WEST FRIESLAND
1784
page-template-default,page,page-id-1784,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Wat kost een castratie en of sterilisatie bij jullie?
U kunt onze prijzen vinden op onze website onder het kopje onder ons

Kan ik mij aanmelden als nieuwe klant?
Ja en nee. Op dit moment kunt u zich op onze wachtlijst laten plaatsen. De wachttijd is wisselend en onbekend.

Wat zijn jullie openingstijden?
U kunt onze bereikbaarheid en openingstijden vinden op onze website onder het kopje contact

Kan ik online medicijnen bestellen?
Ja, U kunt zeker bij ons online medicijnen bestellen. Kijk op onze website voor onze bereikbaarheid en het herhaalrecept formulier.

Komen jullie ook aan huis?
Ja, wij kunnen voor bepaalde diensten aan huis komen. Onze dierenartsen vinden echter dat niet alle diergeneeskundige zorg haalbaar is op locatie, daarom zullen wij bij een verzoek tot consult aan huis altijd goed uitvragen.

Wel of niet vaccineren?
Hierop is helaas niet een kort antwoord mogelijk. Wij hebben op onze website twee pagina’s over vaccinaties over de hond en kat. U kunt dit vinden onder het kopje ”dieren” – ”hond of kat” – ”vaccinatie hond of kat” – ”waarom vaccineren en antwoorden op veel gestelde vragen”

Hoe kan ik een afspraak maken?
U kunt op verschillende manieren een afspraak maken. U kunt via onze website uitsluitend een afspraak maken voor vaccinaties in Franeker, Harlingen en Menaldum.
U kunt ook op de daarvoor beschikbare tijden bellen voor een afspraak, deze kunt u vinden op onze website.

Kan ik bij jullie terecht in de avonduren en/of in het weekend?
Ja, U kunt alleen voor spoed bij ons terecht in de avonduren of in het weekend

Waarom mag ik geen antibiotica halen zonder met mijn huisdier te komen?
De overheid heeft regels vastgesteld om te zorgen dat de verstrekking van diergeneesmiddelen zorgvuldig verloopt. Hierbij gaat het erom dat diergeneesmiddelen op de juiste manier worden toegediend, maar ook dat een dier niet onnodig diergeneesmiddelen, zoals antibiotica, toegediend krijgt. De reden is om schade aan de gezondheid van mens (zoals resistentie-opbouw van bacteriën) en dier, en schade aan het milieu te voorkomen.